Sunday, August 15, 2010

Makan Malam Regimental

Baru-baru nie, nak kata gather budak-budak Cobra Satria yang terakhir pon mungkin jugak. Tanggal 7 Ogos 2010, Makan Malam Regimental diadakan di Berjaya Hotel dekat dengan Pulau Tikus. Haa... Yang nie sapa yang tak pi memang rugi pasal apa? Makan la bai... Dah bayar duit banyak-banyak takkan tak mau melantak makanan yang kita dah bayar kan? Let's take a look at the hotel


Kalo dah ada gambar hotel tak lengkap la kalo takdak gambar orangnye kan, so aku lampirkan bersama gambar kenangan MMR kat Berjaya Hotel nie






Kalo nak letak semua gambar yang ada, berapa page pulak la thread nie je. So tu je la gambar yang boleh aku letak buat masa nie. Tahniah kepada semua pegawai muda sebab dapat hadir. (^_^)/

5 comments:

  1. gambar last tu memang letup
    boleh lak mamat tu pose ngan awek2..
    panas bai

    ReplyDelete
  2. mmg panasss.........[perasan lebey je mamat kat tgh tuh]

    ReplyDelete
  3. hahaha, atie time ni fit lg.heh

    ReplyDelete