Thursday, December 30, 2010

Last Semester

Alhamdulillah, setelah sekian lama aku malas nak layan blog, akhirnya terlintas juga hati aku untuk menulis semula. Sem lepas dah habis, sem nie merupakan sem last aku kat universiti. Pejam celik pejam celik dah nak habis belajar dah. Input?? Jangan ditanya. Apa yang best nya sem nie, aku akhirnya bagaikan cuti sepanjang sem. Ini disebabkan sem nie aku hanya ambil satu subjek 2 unit. Hanya 2 jam kelas sepanjang minggu. What the hell?? Memang free tarak hingat punya la. Hahaha (gelak hatiku penuh kejahatan). So aku berazam untuk meningkatkan lagi usaha aku untuk bermain game yang aku tak pernah main lagi. Bak kata lain, nak pulun main game sem nie. Tapi mak aku pesan, jangan tinggal kelas. Dah kelas 2 jam je, alang2.....

Last but not least, good luck kepada rakan2 aku di USM yang dapat dean list dan juga kepada mereka yang dapat result GEMPAK sem lepas. Semoga sem nie kita dapat pointer yang lagi super power. Chow~ (^_^)/

2 comments:

  1. mesti ko amek prestressed je kan?ahaha.ak amek OR je.so mmg heaven gk la

    ReplyDelete