Saturday, March 13, 2010

Third match

Hari tu merupakan penentu kejayaan kami dalam menjuarai pingat emas dalam acara bola sepak STAM. Tapi oleh sebab ramai yang gembira kerana telah berjaya menyiapkan mini projek rekabentuk geoteknik, jadi mereka pon telah balik rumah dengan selambanya. Kami pon tak cukup orang nak main.

Oleh kerana telah mengalami ketiadaan player untuk bermain dalam perlawanan tersebut, kami telah mengimport beberapa orang player demi mengisi kekosongan tersebut. Tiada wang perpindahan telah dibelanjakan kerana player yang kami import tidak mempunyai agen-agen sendiri. Jadi kami slow talk dengan mereka seperti abang-abang luxor yang mahu mengajak adik-adik join mereka.

Oleh sebab kami mengimport pemain yang power-power belaka, menang bukanlah suatu yang mustahil memandangkan geng-geng first year dah main sebelum tu. Jadi depa kompom penat. Sinar harapan dah terbayang di wajah setiap insan.

Alhamdulillah, 3 gol disumbat oleh pemain yang laju giler babeng, Awi dan 1 gol daripada Apis. Keputusan perlawanan tersebut adalah 4-0. Hurray untuk team third year. Sekian... (^_^)/

No comments:

Post a Comment