Saturday, February 12, 2011

Family Day Awam

Alhamdulillah, pagi tadi baru je berlangsung Family Day yang diadakan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam. Macam-macam acara ada dipertandingkan. Memang meriah bila kami 1 batch dapat together-gether camnie. Semua pon dok sebok nak buat FYP la, study la, assignment la. Tapi hari nie ramai yang turun support.

Kepada batch 4th year, walaupun kita tak jadi juara at least kita dah bagi competition kat batch-bacth lain. Aku respect dan salute kepada yang turun tadi. Kepada yang tak turun, maybe la depa ada kerja sekolah kot? Takpa

Congratulation!!


Thanks di atas kerjasama korang memeriahkan Family Day. I love you all!! (^_^)/


Gambar kenangan bersama





2 comments:

  1. yeahh.terbaekk.best even xbyk pn menang kn.dh las da ponn.hee

    ReplyDelete
  2. haha...support yg penting. semangat tu

    ReplyDelete