Saturday, October 17, 2009

Zodiak lelaki #2: Taurus

~Dia seorang yang praktikal serta berseni. Mereka mungkin boleh mengukir atau melukis. Suaranya merdu bila menyanyi dan sukakan muzik. Malah mungkin seorang ahli muzik.

~Mereka mudah bergaul, suka jenaka dan ketawa.

~Walau bagai mana pun dia kurang keyakinan dan merendahkan daya tarikan dirinya sendiri. Ini menyebabkan dia menggunakan bakat seninya untuk menarik hati wanita.

~Dia juga adalah lelaki stabil, konservatif dan agak keras hati. Apa yang mahu tahu kemanakah arah tujuan dirinya.

~Mementingkan sekuriti dari segi kewangan, begitu juga dalam rumahtangganya dan dengan sebab ini dia jarang ambil risiko atau memperjudikan hidupnya.

~Lelaki ini menanti-nantikan perkahwinannya, di mana pada masa inilah dia akan merasa selamat di mana perasaaan itulah yang tidak ada pada dirinya sebelum itu. Oleh sebab itu, dia akan memilih pasangan hidupnya dengan agak teliti agar rumah tangganya berpanjangan.

~Dia sukakan keselesaan ,makan dan mengumpul harta .Kebolehanya menghias rumah , dan kesungguhannya menjadikan dia pasangan yang baik.

~Tidak begitu minat dengan idea orang lain atau apa yang berlaku di sekelilingnya dan ini akan membosankan insan yang lebih suka bergaul dan bijaksana.


Sapa yang zodiak dia taurus? Angkat tangan... (^_^)/

No comments:

Post a Comment